вторник, 6 мая 2025 г.

Сирково-желейний 🍰 торт

Сирково-желейний 🍰 торт Складові: Яйця -3 шт Цукор - 350 г Борошно - 150 г Вершк.масло - 20 г Сир кисломолочний - 300 г Сметана - 300 г Желатин - 20 г Желе 1 уп Спочатку готуємо бісквіт. Збити білки додаючи цукор, до утворення міцної маси. Не припиняючи збивати, додаємо жовтки. Борошно всипати в яєчну масу та перемішати. Тісто викладаємо у змащену вершковим маслом форму і випікаємо 10 хвилин при t 180 градусів. Бісквіт дістаємо і охолоджуємо. За бажанням бісквіт просочуємо будь-яким сиропом. Кисломолочний сир потрібно добре перетерти. Желатин зазделегідь замочити і залишити для набрякання. Сметану збити з цукром і з'єднати з сирковою масою, ретельно перемішуючи, додати набряклий желатин. Викласти отриману суміш на бісквіт та поставити в холодильник на 1 годину. В цей час готуємо желе. Залишити торт в холодильнику на ніч. Цей прекрасний желейний десерт буде радувати ваших дітей та близьких! СМАЧНОГО!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий