Сирково-желейний 🍰 торт
Складові:
Яйця -3 шт
Цукор - 350 г
Борошно - 150 г
Вершк.масло - 20 г
Сир кисломолочний - 300 г
Сметана - 300 г
Желатин - 20 г
Желе 1 уп
Спочатку готуємо бісквіт.
Збити білки додаючи цукор, до утворення міцної маси. Не припиняючи збивати, додаємо жовтки. Борошно всипати в яєчну масу та перемішати. Тісто викладаємо у змащену вершковим маслом форму і випікаємо 10 хвилин при t 180 градусів. Бісквіт дістаємо і охолоджуємо. За бажанням бісквіт просочуємо будь-яким сиропом. Кисломолочний сир потрібно добре перетерти. Желатин зазделегідь замочити і залишити для набрякання. Сметану збити з цукром і з'єднати з сирковою масою, ретельно перемішуючи, додати набряклий желатин. Викласти отриману суміш на бісквіт та поставити в холодильник на 1 годину. В цей час готуємо желе. Залишити торт в холодильнику на ніч. Цей прекрасний желейний десерт буде радувати ваших дітей та близьких!
СМАЧНОГО!!!
Комментариев нет:
Отправить комментарий