Інгредієнти
Куряча грудка2 шт.
Вершкове масло «Вологодське», 82,5 %150г
Борошно60 г
Панірувальні сухарі150 г
Яйця2 шт.
Молоко 100 мл
Свіжа петрушка20 г
Рослинна олія300 мл
Сіль, перецьза смаком
Приготування
1. Із курячих грудок знімаємо шкірку. Кожен шматок розрізаємо вздовж на три частини. Накриваємо м’ясо харчовою плівкою та відбиваємо до товщини близько 0,5 см. Солимо.
2. Нарізаємо зелень петрушки та разом із вершковим маслом кімнатної температури поміщаємо в глибоку тарілку. Перемішуємо до однорідної маси.
3. За допомогою двох столових ложок формуємо начинку з масла та зелені. Кладемо в морозильну камеру на п’ять хвилин, аби начинка не розпливалася.
4. Виймаємо підмерзлі грудочки масла з холодильника, викладаємо на філе та щільно загортаємо котлети. Ставимо в морозильник на п’ять хвилин.
5. Тим часом у глибокій посудині змішуємо яйця з молоком та збиваємо вінчиком, як для омлету.
6. Перчимо котлети, обвалюємо в борошні. Умочуємо в яйце з молоком, обвалюємо в панірувальних сухарях, повторюємо процес.
7. Обсмажуємо котлети на сковороді з олією до рум’яної скоринки протягом п’яти хвилин.
8. Розігріваємо духовку до 200 °С та доводимо котлети до готовності протягом 10 хвилин.
Прикрашаємо тарілки листям салату та викладаємо готові котлетки. Смакота!
Комментариев нет:
Отправить комментарий