Картопля - 1 шт
Вершковий сир — 250-300 грн
Лимон 🍋 (сік) - 1 шт
Часник (ізмельченний) - 1 зубчик
Лук зелений (ізмельченний)
Як приготувати печену картоплю з сиром:
Кожну картоплину вимити та загорнути у фольгу.
Духовку розігріти до 230 градусів. Запікати картоплю 45 хвилин.
Вершковий сир викласти у миску. Влити лимонний сік.
Додати часник та цибулю.
Ретельно все змішати. Посолити, поперчити та знову перемішати.
Готові картоплини розрізати подовжньо не до кінця.
Трохи розкрити половинки картоплі.
Кожну "кишеню" заповнити начинкою із вершкового сиру. Печену картоплю із сиром можна подавати.
Готова печена картопля з сиром. Приємного апетиту!
Комментариев нет:
Отправить комментарий