Інгредієнти:
Редиска — 800 грн
Лимон — 1 шт
Зелень кінзи — пучок
Зелень петрушки — пучок
Часник — 5-7 зубчиків
Чорний перець горошком — 5-7 шт
Перець духмяний горошок — 5-7 шт
Сіль — 2 ч.л.
Вода мінеральна столова (нарахована) — 1 л
Приготування:
В редиски відрізаємо хвостики. Відбиваємо качалкою або молотком, щоб редиска тріснула. Складаємо редиску в банки. Нарізаємо на пластини часник і кладемо в банки до редиски.
Додаємо сіль, перець чорний та духмяний горошок, злегка його розтиснувши, лимонний сік.
Кладемо нарізану зелень і заливаємо мінеральною, столовою водою. Закриваємо кришкою.
Добре збовтаємо і кладемо в холодильник на 2 години.
Подаємо до столу.
Комментариев нет:
Отправить комментарий