воскресенье, 11 мая 2025 г.

Маринований редис

 Інгредієнти:

Редиска — 800 грн

Лимон — 1 шт

Зелень кінзи — пучок

Зелень петрушки — пучок

Часник — 5-7 зубчиків 

Чорний перець горошком — 5-7 шт

Перець духмяний горошок — 5-7 шт

Сіль — 2 ч.л.

Вода мінеральна столова (нарахована) — 1 л

Приготування:

В редиски відрізаємо хвостики. Відбиваємо качалкою або молотком, щоб редиска тріснула. Складаємо редиску в банки. Нарізаємо на пластини часник і кладемо в банки до редиски.

Додаємо сіль, перець чорний та духмяний горошок, злегка його розтиснувши, лимонний сік.

Кладемо нарізану зелень і заливаємо мінеральною, столовою водою. Закриваємо кришкою.

Добре збовтаємо і кладемо в холодильник на 2 години.

Подаємо до столу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий