суббота, 10 мая 2025 г.

Картопляні бліни

Інгредієнти:

Відварна картопля - 3 шт

Молоко - 300 мл

Картопляний відвар - 150 мл

Яйця 3 шт

Цукор - 1 ч.л.

Сіль - 1 ч.л.

Дріжджі - 1 ст.л.

Борошно - 200 грн.

Зелень за смаком 

Приготування:

Кладемо в миску відварну картоплю, вливаємо молоко, відвар.

Додаємо яйця, сіль, цукор, дріжджі і перебиваємо все блендером.

Додаємо просіяне борошно і перемішуємо вінчеком до однорідної маси.

Додаємо зелень кропу та зелену цибулю. Перемішуємо накриваємо плівкою і залишаємо на 30 хвилин.

Сковороду розігріваємо, змащуємо олією і смажимо, як млинці на середньому вогні до золотистого кольору.

СМАЧНОГО!

Комментариев нет:

Отправить комментарий