Інгредієнти:
Відварна картопля - 3 шт
Молоко - 300 мл
Картопляний відвар - 150 мл
Яйця 3 шт
Цукор - 1 ч.л.
Сіль - 1 ч.л.
Дріжджі - 1 ст.л.
Борошно - 200 грн.
Зелень за смаком
Приготування:
Кладемо в миску відварну картоплю, вливаємо молоко, відвар.
Додаємо яйця, сіль, цукор, дріжджі і перебиваємо все блендером.
Додаємо просіяне борошно і перемішуємо вінчеком до однорідної маси.
Додаємо зелень кропу та зелену цибулю. Перемішуємо накриваємо плівкою і залишаємо на 30 хвилин.
Сковороду розігріваємо, змащуємо олією і смажимо, як млинці на середньому вогні до золотистого кольору.
СМАЧНОГО!
Комментариев нет:
Отправить комментарий