Курка теріякі
Інгредієнти:
Куряче м'ясо- 1 кг
Соєвий соус- 125 мілілітрів
Яблучний оцет- 4ст.л. або винний оцет
Перець мелений- 1ч.л.
Коричневий цукор- 150г
Крохмаль- 2ч.л.
Часник- 4 зубки
Імбир- сантиметрів 8 - 10
Насіння кунжуту за смаком
Приготування:
Крок перший. У невеликій каструльці змішати цукор, соєвий соус, оцет, перець, крохмаль, розведений у 50 мл холодної води, натерти на терці імбир та часник.
Крок другий. Помішуючи, доведемо до кипіння, соус повинен загустити. Деко змастимо олію.
Крок третій. Викладемо курку.
Крок четвертий. Добре поллємо соусом і відправляємо все це в попередньо розігріту духовку 220° на 30 хвилин.
Крок п'ятий. Через кожні 5-7 хвилин перемішуємо, щоб курка добре просочилася соусом.

Комментариев нет:
Отправить комментарий