пятница, 8 августа 2025 г.

Курка "Теріякі"

 



Курка теріякі 

Інгредієнти: 

Куряче м'ясо- 1 кг 

Соєвий соус- 125 мілілітрів

Яблучний оцет- 4ст.л. або винний оцет 

Перець мелений- 1ч.л.

Коричневий цукор- 150г

Крохмаль- 2ч.л.

Часник- 4 зубки 

Імбир- сантиметрів 8 - 10

Насіння кунжуту за смаком

Приготування: 

Крок перший. У невеликій каструльці змішати цукор, соєвий соус, оцет, перець, крохмаль, розведений у 50 мл холодної води, натерти на терці імбир та часник. 

Крок другий. Помішуючи, доведемо до кипіння, соус повинен загустити. Деко змастимо олію. 

Крок третій. Викладемо курку. 

Крок четвертий. Добре поллємо соусом і відправляємо все це в попередньо розігріту духовку 220° на 30 хвилин. 

Крок п'ятий. Через кожні 5-7 хвилин перемішуємо, щоб курка добре просочилася соусом.

Комментариев нет:

Отправить комментарий