Інгредієнти
Інструкція з приготування
- 1
Нарізаємо цвітну капусту суцвіттями, а перець, огірки, моркву, цибулю, кабачки як подобається. Можна кружальцями, можна повздовж.
- 2
Складаємо рівномірно помідори, часник та нарізані овочі в 3 трилітрові чи в 9 літрові чисті банки.
- 3
Готуємо маринад: кип'ятимо 3л води зі спеціями і оцтом. Важливо! Оцет має бути звичайний, не яблучний, не винний. Сіль не йодована!
- 4
Заливаємо маринадом кожну банку. Накриваємо кришкою
- 5
Ставимо в велику каструлю. Наповнюємо до середини банок, або майже до горла водою, доводимо до кипіння і стерелізуємо 15-20хв.
- 6
Закатуємо банки

Комментариев нет:
Отправить комментарий