пятница, 8 марта 2024 г.

Рецепти начинки для млинців

 НАЧИНКА ДЛЯ МЛИНЦІВ З ЛОСОСЕМ ТА АВОКАДО

(краще смакує з гречаними та кукурудзяними млинцями)

Інгредієнти:

Філадельфія - 100 г, авокадо - 50 г, лосось слабосолоний - 120 г, кріп за смаком, цедра лайму за бажанням.

Спосіб приготування:

авокадо почистити та нарізати соломкою.

Слабосолоний лосось нарізати тонкими слайсами. На дрібній тертці натерти  цедру лайму та посипати нею лосось.

На млинець наражати сир Філадельфію, викласти слайс риби, зверху авокадо. 

Загорнути млинець рулетом та порізати на роли.


КРЕМ ДЛЯ ТОРТУ З МЛИНЦІВ

(ідеальний варіант для кольорових млинців)

Інгредієнти:

вершки 33 процентів жирності - 250 мл, цукрова пудра - 100 г, маскарпоне - 250 г, шоколад чорний - 100 г.

Спосіб приготування: вершки збити міксером з цукровою пудрою. В окремому ємність висипати маскарпоне, поступово перемішуючи міксером на середній швидкості, додати збиті вершки. Шоколад натерти на тертці, додати до вершкової маси з маскорпоне та швидко перемішати. Отриманим кремом змастити млинець та викласти 🍰 торт. Залишком крему змастити бік та верх торту. Залишити в холодильнику на 2 ГОДИНИ.


НАЧИНКА ДЛЯ МЛИНЦІВ З СИРОМ ТА БАНАНОМ

(краще смакує з пшеничними млинцями)

Інгредієнти:

сир кисломолочний - 300 г, 🍌 банан - 1 шт, цукор за смаком, сметана - 100 мл, ванілін за смаком, куряче яйце - 1 шт.

Спосіб приготування:

банан порізати кубиками, змішати з сиром, сметаною та цукром.

Додати ванілін та ретельно перемішати.

Млинці намазати начинкою.

Скрутити рулетики, викласти в форму для запікання, змастити рулетики курячим яйцем та запікати в духовці протягом 10-15 хвилин при  температурі 180 градусів.


НАЧИНКА ДЛЯ МЛИЦЯВ "ЖУЛЬЄН З ГРИБАМИ"

(краще смакує з гречаними млинцями)

Інгредієнти:

філе куряче - 300 г, печериці - 150 г, цибуля - 1 шт., сметана - 100 мл, сир твердий - 70 г, сіль та спеції за смаком, рослинна олія для смаження.

Спосіб приготування:

куряче філе нарізати на невеликі шматочки та обсмажити на пательні приблизно 10 хвилин. Викласти нарізану півкільцями цибулю та смажити ще 10 хвилин. Додати порізані печериці та смажити до випаровування рідини. Додати сіль, спеції, сир та сметану. Тушкувати 3-5 хвилин. Подавати в окремій тарілці до млинців або одразу нафарширувати млинці з начинкою. 


НАЧИНКА ДЛЯ МЛИНЦІВ ГОРІХОВА

(краще смакує з пшеничними та кукурудзяними млинцями)

Інгредієнти:

цукор - 100г, вода - 100 г, ядро волоського горіха - 1 склянка.

Спосіб приготування:

волоський горіх подрібнити блендером з думкою цукру. Воду довести до кипіння, додати цукор та варити доки сироп трохи застигне. млинці змастити горіховою пастою та полити цукровим сиропом.

Загорнути млинці рулетиком.


НАЧИНКА ДЛЯ МЛИНЦІВ ОВОЧЕВА

(краще смакує зі спельтовими млицями)

Інгредієнти:

морква - 1 шт., цибуля - 1 шт., помідор - 1 шт., оливкова олія - 10 г для смаження, сіль та спеції за смаком.

Спосіб приготування:

цибулю, помідор та моркву почистити та подрібнити. Тушкувати у пательні змащеній олією, на повільному вогні до готовності. Додати сіль та спеції за смаком. На млинець викласти начинку та завернути  в рулет. Подавати до столу зі сметаною.


Комментариев нет:

Отправить комментарий