- сир — 600 г;
- желе (різнокольорове) — 3 уп. по 80 г;
- вода — 600 мл. (по 200 мл. гарячої води на кожну порцію).
Спосіб приготування
У трьох окремих мисках розчинити кожне желе у 200 мл. гарячої води, добре перемішати до повного розчинення.У глибоку миску покласти 200 г сиру, влити перше желе й перебити все блендером до однорідної маси. Перелити у силіконову форму й поставити в холодильник на 30 хвилин.
Повторити ті ж дії з другим і третім видами желе, кожного разу викладаючи новий шар після застигання попереднього.
Коли всі шари готові, залишити десерт у холодильнику ще на 2 години. Обережно дістати з форми, нарізати пропорційно та подавати.
Комментариев нет:
Отправить комментарий