понедельник, 28 апреля 2025 г.

Десерт з 2-х інгредієнтів за копійки, а смак, як на мільйон

 

  • сир — 600 г;
  • желе (різнокольорове) — 3 уп. по 80 г;
  • вода — 600 мл. (по 200 мл. гарячої води на кожну порцію).

Спосіб приготування

У трьох окремих мисках розчинити кожне желе у 200 мл. гарячої води, добре перемішати до повного розчинення.У глибоку миску покласти 200 г сиру, влити перше желе й перебити все блендером до однорідної маси. Перелити у силіконову форму й поставити в холодильник на 30 хвилин.

Повторити ті ж дії з другим і третім видами желе, кожного разу викладаючи новий шар після застигання попереднього.

Коли всі шари готові, залишити десерт у холодильнику ще на 2 години. Обережно дістати з форми, нарізати пропорційно та подавати.

Комментариев нет:

Отправить комментарий